Dag 7, Chiang Dao – Fang (92,2 km)

Vandaag hadden we besloten om etappe 3 en 4 te combineren. En zoals gewoonlijk begon het tijdens het ontbijt weer te regenen. Rond 09:15 was het droog en we daalden terug naar Chiang Dao en vervolgden de weg richting Fang. We fietsen door veel teakbossen. Het was behoorlijk klimmen en dalen. De omgeving is prachtig. Links en rechts van ons mooie groene bergen. De linker heuvels vormen de grens met Myanmar. We bleven wel op de drukke doorgaande weg. Later fietsten we over een rustige landelijke weg door de vallei met rijstvelden en bananenplantages.

J

 

Die bui konden we ontwijken

Die bui konden we ontwijken

Onderweg zien we ook een groot Boeddhabeeld.

Hier vindt Andri een klein zwart soldaatje ( stone warrior van Boeddha)

en zag dit als mascotte voor de rest van de reis. Tijdens het schrijven van dit relaas laat Andri zijn soldaatje uit zijn handen vallen en de kop is eraf! Oh oh wat moet dit worden, gelukkig hebben we Bisonkit bij en dat doet wonderen! De laatste 10 km fietsten we weer over een doorgaande weg naar Fang. Om 15:50 zijn we ingecheckt bij het hotel “Khunyuw Palace”. Super net hotel. Ook hier eerst een Chang biertje genuttigd. In dit hotel troffen we het gezin uit Grongingen weer. Om 18:30 hadden we afgesproken om samen te gaan eten in Fang. Dit was erg gezellig.

3 reacties op “Dag 7, Chiang Dao – Fang (92,2 km)”
  1. Ziet er geweldig uit allemaal. Veel plezier nog, geniet van het eten, de mensen en de natuur. Gelukkig hebben ze voldoende bier (ik zie je elke foto met een biertje).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *