Dag 4, Flaesheim – Hamm-Uentrop (65 km)

Het terrasje aan het haventje was erg gezellig gisteravond. Helaas kwamen we er vanochtend pas achter dat we de gps-horloge van Andri nog in het restaurant lag (aan de oplader). We hebben tot 11.20 moeten wachten voordat het restaurant weer open ging. Was echt balen!

Om 11.30 vertrokken we met prachtig weer, 30 graden. Aan het begin volgenden we weer het kanaal. Bij het bakkertje annex supermarktje in Ashen hebben we gelijk ons ontbijt/ lunch gekocht. In de bossen waar een flinke storm heeft huis gehouden, hebben we heerlijk geluncht. Regelmatig lagen er omgevallen bomen op het pad en moesten we de fietsen over deze bomen tillen.

Het klunen

Het klunen

Vlak daarna kregen we onze eerste echte klimmetjes (8%). Dit was alvast een oefening voor verder in de route.

De Cappenberg

De Cappenberg

Via Werne, een historisch dorpje, en Hamm hebben we toch nog 65 km gefietst en komen om 17.45 aan op de camping Ventrop waar we gelijk een biertje nuttigen op het terras.

Na een douche en de tent opgezet te hebben, zijn we bij een restaurantje gaan eten. Later op het terras van de camping hebben we heerlijk een flesje witte wijn soldaat gemaakt. De temperatuur is heerlijk.
Er raast wel veel verkeer voorbij (E34). Hopelijk slapen we snel. Morgen gaan we richting Paderborn. Hier is namelijk ook weer een camping aanwezig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *