Dag 10, Tha Ton – Hadwaudam (boottocht)

Vanochtend weer gestart met een ontzettend lekkere rijstsoep als ontbijt en fruit toe. Daarna de boot gereserveerd voor 12:30 voor een tocht over de Nam Kok rivier.

Vervolgens hebben we een Thaise massage genomen in onze bungalow. Dit is duidelijk voor herhaling vatbaar.  Om 12:30 de fietsen en tassen aan boord van de longtailboat gezet.

We waren met 8 personen. Gelukkig want  vanaf 5 pers. wordt er gevaren. De tocht voerde langs hoge heuvels met bamboebossen, rietpluimen en waterbuffels. In dit gebied staan grote aantallen sinaasappelbomen.

De bootsman moest zijn stuurkunst aanwenden om niet op de zandbanken te lopen en om de stroomversnellingen goed te nemen. Om 14:00 meerden we aan bij Hadwaudam. Hier is ook het guesthous My Dream. Erg mooi gelegen aan de rivier. We kregen een bungalow op palen en het terras met uitzicht op de Nam Kok rivier.

Het is hier zo mooi! Er is geen telefoonbereik en ook geen internet. De geluiden uit de jungle hoor je goed, vogels en cycladen. De cycladen maken het geluid van een circelzaag. Ook hier hebben we weer lekker gegeten en ’s avonds nog gepraat met 2 Zwitserse dames uit Chur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *