Dag 1, Hellevoetsluis naar Chiang Mai

Zondagochtend hebben Berry en Esther ons naar Schiphol gebracht.

Schiphol Vertrekhal 3

Schiphol Vertrekhal 3

Ruim op tijd om de fietsen en onze overige bagage in te checken. Alles mooi doorgelabeld naar Chiang Mai. China Airlines vertrok mooi op schema en we hebben direct onze horloges 5 uur vooruit gezet. Om 06:45 lokale tijd zijn we op het vliegveld van Bangkok geland. En om 10:30 weer vertrokken we met een binnenlandse vlucht naar Chiang Mai. Hier landen we om 11:45.

Chiang Mai Airport

Chiang Mai Airport

Bij de uitgang stond een man met een bord met onze namen. Hij bracht ons naar het Chiang Mai Gate Hotel in een songtaew.

Met de fietsen in de songtaew

Met de fietsen in de songtaew

Dit is busje met twee banken in de lengte richting. Het hotel is prima. Hier blijven we de komende drie dagen. In de middag hebben we de fietsen uitgepakt en weer rijklaar gemaakt. De fiets van Henny heeft toch wat lakschade opgelopen en een afgebroken sluiting van de stuurtas, jammer. Rond 20:00 zijn we de stad in gelopen. Wat een bedrijvigheid!! Overal stalletjes, lampjes, karaoke, thaise massages, tuktuks, heerlijke geuren van de vele eetstalletjes en op bijna elke hoek staat wel een geesteshuisje. We voelen ons al helemaal thuis hier.

Night Bazaar

Night Bazaar

 

Lekker eten

Lekker eten

3 reacties op “Dag 1, Hellevoetsluis naar Chiang Mai”
  1. Haai lieve luitjes.het ziet er allemaal super uit fijn dat het reizen goed is gegaan.beetje jammer van lichte schade
    maar je kan fietsssssssen

  2. Zoooo Andri, die foto van jou in dat busje spreekt boekdelen! Je hebt het al helemaal naar je zin!Leuk zeg! En Henny aan een heerlijke maaltijd zo te zien.
    Jongens, have fun!

    Groeten van Theo en Francina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *