Dag 5, Rustdag in Vianden

Het is weer erg warm, nog steeds 30 graden. We ontbijten in het stadje. Later in de ochtend maak ik de fietsen schoon en Henny doet de was (het is natuurlijk maandag!). Om 13:00 wandelen we weer naar Vianden en pakken de kabelbaan. Boven aangekomen genieten we van het mooie uitzicht in de schaduw en natuurlijk nuttigen we daar het nodige. Terug bij de tent een dutje gedaan en het blog bijgewerkt. Het weer wordt nu wat aangenamer. Vanavond gaan we weer het stadje in en morgen fietsen we richting Mallingen, net boven Metz.

20130722-211612.jpg

20130722-211623.jpg

20130722-211630.jpg
Helaas hebben we om 21:00 de eerste regendruppels maar we hopen dat het morgen weer zonnig is!

7 reacties op “Dag 5, Rustdag in Vianden”
 1. Groetjes van uw Belgische overburen in Vianden.
  Wij bewonderen u voor zoveel moed die u hebt om zulke préstaties te leveren
  We hopen dat uw reis naar Rome goed mag verlopen.
  Hebben ook enkele mooie fotos van op de camping, maar die kan ik niet doorsturen.
  Nog het allerbeste en een goede thuiskomst in Hellevoetsluis.
  Wij blijven u volgen.

 2. Fijn dat de reis zo voorspoedig verloopt en jullie er zo van genieten. Ik begrijp dat het klimmen nog niet tegenvalt? Heel veel plezier weer voor de komende dagen.

 3. Het gaat lekker zie ik ,we houden het bij waar jullie zitten.Ik vind het een hele prestatie ,verder nog goede reis en gr uit oss

 4. Hoi,
  Leuk, jullie verslag met foto’s erbij. Vianden is voor mij jeugdsentiment, vroeger heb ik een paar keer met mijn ouders in Luxemburg gekampeerd. Gisteren heb ik aan kennissen verteld over jullie fietstocht. En iedereen reageert zo enthousiast. En het IS natuurlijk ook hartstikke stoer!
  Nog veel plezier gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *