Dag 12 Corre – Remiremont (71 km)

We hebben eerst koffie en thee gedronken bij de picknick tafel. Daarna hebben we de dag-inkopen gedaan bij de Intermarche. De route is hetzelfde als gister maar van zuid naar noord. We hadden heerlijk windje mee.

Om 12:45 kwamen we aan bij het punt waar wij onze route weer konden oppakken. Eerst natuurlijk lekker gezamenlijk lunchen.

Om 13:30 nemen we afscheid van Berry en Esther. Zij fietsen terug naar de camper. Wij krijgen na 3 km al de eerste pittige beklimmingen. Dat was zeker afzien.

Zomaar op een berg een vliegtuig in de tuin

Zomaar op een berg een vliegtuig in de tuin

Later begon het ook nog te regenen. Om 16:15 kwamen we aan in Remiremont een leuk stadje. De stad is ontstaan uit de abdij van Remiremont. De abdij Remiremont was een abdijvorstendom binnen het Heilige Roomse Rijk.

Op het plein hebben we wat gedronken. Uiteindelijk bleek hier toch geen camping te zijn en hebben we een hotel gereserveerd omdat we het niet zagen zitten om nog verder te fietsen. Het weer word plots anders, de zon breekt door en het is gezellig vertoeven op het terras. De komende dagen wordt het flink klimmen door de Jura.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *